Saturday, June 16, 2012

new sem


assalammualaikum and salam petang  ^.^
hampir seminggu dah aku dekat Melaka and FYI  aku dah PART 5!!! haha tak caye kan, aku sendiri pown tak caye dah besau rupenye aku nie. teringat dulu kecik2 zaman hingus2 dulu.hiii malu pulak.tapi yang tak boleh bla nye kan aku tengok budak2 part 1 semua adoiii tinggi kau nyah!! tension akakk. tak pe tak pe even pendek but still cute kan :)

class utk frst week nie alhamdulilah everything okay and new subject?? hurrmmm sangat seram oke..alaaah korang tau kan otak aku nie bukan nye otak menghafal sangat so sangat tak terkejut la kalau aku sem nie memang bestfrend dengan "encik koyok" . sem ni aku ade 5 subjects .

*organization behavior*
*human resource*
*investment*
*creative thinking*
*malaysia economy*

tengok subject macam happy je kan, tapi bile nanti dah start wallahualam. frst class je aku dah rase tension and takot sangat bile lecturer cakap pasal all the topics. untuk subject creative thinking tu alhamdulillah tak de final tapi aku tak rase ianya mengembirakan aku sebab kalau tak de final kompom2 lah kemain banyak assesment ye dakk?? haaa tu yang den malas tu. takpelah kite tunggu dan lihat je ape yang akan berlaku hihi^.^. OH YA one more thing, lecturer aku kali nie siyesly weyyhhhh best sangat . awal awal nie tengok dorang macam sangat sporting . 

oke lupekan pasal subject , lecturer , class and what so ever . kite tengok je lah next week macam mane cerite nye pulak.

xsampai seminggu kat sini aku ... eh hold onnn bukan aku tapi KAMI . haaa baru sesuai. tak sampai seminggu kat sini KAMI dah berjimba jimbu . cop cop !! aku keluar pown sebab nak beli something oke bukan sesaje je nak keluar perabih kan duet PT tu haaa. and FYI duet PT aku tu bukan banyak sangat so Insyallah sem nie aku akan kurang kan la CIKIT enjoy . tak pasal pasal kang duet abah pulak aku cekau . eee tak mo lah.





insyallah our friendship will last untill jannah 

seriusly susah sangat nak cari kawan yang kite boleh gelar mereka KAWAN. sebab nak cari kawan tu senang tapi nak create ikatan persahabatan tu susah sangat. and sepanjang aku berkawan dengan dorang nie even baru a few years tapi aku tau dorang nie lah sebenarnye ape yang aku nak.

macam sweet lak aku kan ^.^ hihi

btw: dear readers please pray me for this new sem. hopefully aku boleh bangge kan mak abah yang kat rumah tu haaaa. 

1 comment:

  1. ehehehe..love it!!friendship till jannah...insya allah ok...sayang kau la makcik!sukses selalu..fighting2 untuk kite semua!

    ReplyDelete