Saturday, June 2, 2012

happy birthday ^.^

hye assalamualaikum and gud evening Malaysia

haha over tau tak!!
okey jum sambung malas nk bermukadimah panjang2..euwww xkuase aku
btw hari ni aku pergi rumah pakwan a.k.a pak sedara aku la sebab depa buat makan makan a.k.a doa selamat and birthday sedara aku yang jatuh pada 28mei haritu..aku rase xpenah2 dyer ni sambut birthday ohh jap jap maybe sebab bulan july nanti dyer dah nak stat belajar ..hurmm besar dah sedare aku nie ha.


yang tongah tu ha besday gurl!!
comel lote gitu kan kan

last but not least happy birthday my dear bilah, semoga panjang umur and dimurah kan rezeki.belajar rajin2 jadi budak baek and berjaya dalam hidup oke sayang.

No comments:

Post a Comment