Friday, June 1, 2012

bestfriend

assalamualaikum dan salam malam semua ^.^

arini aku quite excited nak post this entry ..you know why?? arini setelah sekian lame aku tak jumpe the gadis finally aku jumpe jugak.Ya Allah tuhan je tau betapa bahagianye aku.

dua gadis nie bestfriends aku mase zaman sekolah menengah.and aku lost contact dengan mereka bila aku masuk teknik and timah pown dah masuk kelas sains while teah masuk kelas seni. tapi hubungan kitorang alhamdullilah still ok and insyallah hubungan nie akan kekal till jannah *sambil tadah tangan niee.

yang lawaknye kan bile kami together gether tadi gaya kami macam selalu jumpe je...pecah perut sepanjang jalan gelak .. but sedih sangat esok timah dah balik perlis (dier degree kat uitm arau) and next week aku and teah akan balik ke uitm masing2.

insyallah ade jodoh kite jumpe lagi ye <3
sumpah sayang korang

No comments:

Post a Comment