Monday, May 7, 2012

stop annoying me , thank u


assalamualaikum dear reader ^.^

agak lame jugak la aku tak meng'hupdate bloq yang comel lotte nie. siyes tak tahu nak hupdate ape.kadang2 tu ade jugak bace2 entry members then rase "eh nak post pasal nie jugak lah" tapi yang hadooo ~~  teramat lah malas kenape lah aku tak serajin u'olls kan kan *angkat kening.

oleh sebab aku teramat terlalu ter ter lah bosan yang tak tak de tahap so aku pown dengan berbesar hati hupdate lah bloq berhabuk nie *haaachumm .

oke mungkin dah berjuta kali kot aku ade lah selit2 cakap yang aku nie "siyesly memang tak peramah macam orang lain, tak semesra macam orang lain" especially dekat mukabuku tu haa yang sememangnye dah lapok dek zaman haha HELLOO orang main twitter la skang mane layan mukabuku dah..haha twitter tu dah umpama diari public aku nak tulis ape kat status pown tak de sape nak kutuk ye tak?? eh jap bukan tu yang aku nak huha kan senanye

ye memang aku tak peramah
ye memang aku tak cepat mesra
ye jugak memang aku TAK layan lelaki sangat

bukan sebab aku dah ade BF tau tapi memang dari azali tak azali sangat la aku nie memang jenis tak bergaul bukan nak kate aku tak de kawan dengan laki..gile ape!! tak de laki tak de la perempuan ye dak dan begitu juga sebaliknye. tapi aku nie jenis yang teliti pilih kawan lelaki kalau perempuan semua aku kaut. so kalau nak jadi antara kawan lelaki aku tu mungkin agak susah sebab aku sangat cerewet bab2 lelaki nie.

kalau kat mukabuku tu memang tak la aku nak layan orang yang entah siapa? dari mana? tetibe nak berhye2 dengan aku yela mungkin nak menambah kawan tu tak salah tapi rasenye dah boleh agak kan kalau aku tak balas IM korang tu pergi la cari orang lain karang dah layan tetibe malas nak layan cakap aku nie sombong la ape laaa..tu yang malas tu baek dari awal je cakap aku sombong then tak yah kacau dah *kejam tak? .aku siap tulis kat status lagi  guna ayat yang agak sopan dan bermadah ..laaa tak kan tak boleh nak paham kot umur aku tengok dah besau2 semua nye haa. boleh kan?? haaa lagi satu even kawan aku sendiri pown aku tak layan sangat nie kan orang yang sememang nye aku LANGSUNG tak kenal..ermm sori la abe weeee ^0^


so to all the "yang makan cili dan agak terase tu"

No comments:

Post a Comment