Wednesday, April 4, 2012

_tamat_


yuhuuu!! finally habis gak aku bace novel nie
fuhhh letih tol nak pakse otak nie suh bace gak
yela bak kate lecturer cantek aku
 " focus seseorang kepada sesuatu tu bergantung pada umurnye"
contohnye; umur aku 20 tahun so tahap focus aku 20 minit je
hahahahaha^.^
korang tak nak caye sudah.so penat gak la aku pakse mental aku tok still bace even otak aku dah rmas gile..mane tak nye kalau sekali dah start bace mesti rase nak abis kan tol tak??
haaa tu la masalah bile bace novel nie. xnampak dah bende laen.

entry sebelum nie aku dah cite sikit2 kan pasal novel "gemersik kalbu"
aku malas sebenarnye nak cite panjang2 better korang bace la sendiri tapi satu je aku nak cakap
"HAPPY ENDING" haha^.^

aku punye taksub dengan novel nie sampai aku sanggup search drama dyer :)
haha^.^ naseb bek all the pelakon handsome and chantek

No comments:

Post a Comment