Friday, April 6, 2012

standard ar kalau macam nie


           

nie lah perkataan yang selalu sangat aku ungkap kan bile waktu waktu cuti sem nie
haha^.^ mungkin korang xrase mcm nie sbb most of korang mesti tengah seronok kerja kan
wahhh untung la..
erkk aku bukan malas tapi abah aku nie kadang2 bagi kadang2 tak bagi tu yang aku malas ah nak tanya banyak kali hiii :)

nak kate pergi holiday pown tak gak .
sejak my abah nie naek pangkat amboihh kemain bsy lagi dulu sebelum maghrib mesti dah balek tapi skang isyak baru balek..huishhh mesti penat gile kan..xpe2 adek paham <3
mak pulak macam biase lah bsy dengan hal2 sekolah dyer..lagi lagi nak layan budak2 yang ...aishhh xpaham lah aku dengan budak budak skang, dogil bebeno * upsss

nak keluar sendiri macam .........erkkk susah jee aku rase
and yang penting nye aku MEMANG TAK PANDAI NAK KUAR SENDIRI *belum berdikari sepenuhnye..*peace
dalam otak nie plan macam macam jenis movie nak tengok tapi dalam mimpi je lah kot
haha^.^

so ape yang aku rase skang ialah..
kalau boleh cepat2 kan lah mase..tak sabar rasenye nak start blaja balek..ye lah at least kalau aku bosan ade gak bende aku nak buat ye dak??

No comments:

Post a Comment