Monday, April 16, 2012

marah


 assalammualaikum u'olls (n_n)

hari ni aku nak cite skit la satu karakter yang aku rase macam aku bukan jenis camtu tapi orang cakap aku mcm tu..haaa paham kan ayat hindustan aku nie ^.^
oke la ...aku nie kan senanye bukan la seorang pemarah tau..heyy siyesly doeee:)
tapi kan paktam terchinta selalu cakap aku nie suke marah dyer "skit skit nak marah" "pagi dah marah petang pown nak marah marah lagi" "xbosan ke marah marah" ?? tapi aku rase aku xmarah pown dyer.oke2 mungkin la ade marah marah ckit tu pown ade sebab or condition aku tyme tu xmemboleh kan aku untuk tak marah..haha^.^
and lagi satu aku nie bukan jenis yang suke sangat marah KAWAN..siyesly!! kalau kadang2 kawan buat salah aku macam nak marah tau tapi macam xboleh je..aku pown tak tau la kenape.
and lately nie aku ade la buat kajian skit ..haha cewahh KAJIAN oke a.k.a research  hhaaa glamour ckit kan :) aku buat kajian keadaan or situasi yang akan buat aku mudah marah ?? hiii calon calon nye adalah >>>>>>>>>>>>>>???<<<<<<<<<<<<<<


  • BEFORE period..?? slalunye orang time period la kan marah marah..sampai kadang kadang budak laki cakap "alaaa period la tu..tau nak mara je keje" *malu la kalau laki cakap camtu.aishh boboy's niee.tapi kan aku akan "naik hantu" bile  1 or 2 hari b4 period.aku pown xtau kenape and kadang2 paktam sendri yang cakap "huhhh esok period la tu!!" *aku benci ayat TUH!!
  •  time aku tengah focus tahap profesor study..haaa yang nie mmg aku pown dah kenal pasti sejak masuk U. kalau orang kacau aku mmg kene lah kan.tapi kalau dengan kawan aku bukan la marah just aku mmg xkan layan dorang * bestfrens aku msti paham hiii ^.^.yang selalu kene marah "PAKTAM" sebab dyer nie macam susah nak paham a.k.a tak percaya yang aku tgh stdy gile mati. sbb dyer slalu cakap yang aku nie malas stdy ..haktuihhh :P
  • bile aku dalam keadaan yang panas.erkk bukan maksudnye aku tgh geram or watsoever tapi cuaca sangat panas..aku nie mmg agak gedik sebab aku tak suke cuaca panas. ade one day tu tgh dating2 then tgh sedap punye matahari bersinar sinar boleh lak paktam ajak aku lepak tasik..aishh mmg aku naik angin la tyme tu and dyer leh kate "aishh gedik tol awek aku nie" ade makk kesah .and aku tak suke pergi tempat yang sangat sesak mcm pasar (kalau malam oke la), kenduri*tapi nak makan nasik minyak and macam2 lagi lah
  • next bile aku kene marah.aku mesti nak lepaskan ape yang aku kene tu kat orang lain.contohnye kalau aku kene marah dengan mak so aku pown akan marah kat bebi(adek) atau paktam:) senang je kan cara nak lepas tension.tapi aku xde la sampai bertumbuk tarik rambut bagai
  • last aku akan "naik hangin" bile aku tengok bende berselerak.haa yang nie yang selalu kene ofcos la adek aku.eee rimas oke sepah2 nie.haha^.^ 

kan best kalau paktam dapat bace entry kali nie biar dyer paham skit :)
haha yang lawak nye bile aku marah marah kan dyer tu wat dekkk je xde pown nak tye aku kenape ke ape ke..sabar je 



No comments:

Post a Comment