Thursday, April 26, 2012

khas untuk encik "I"

hye encik capital I, awak oke x sekarang?? sedey lg x?? ke dah berbaik semula?

haha sory bsy body lak :)
oke saye pown xtau ape masalah yang awak dengan dyer and saye pown xboleh nak tolong ape sangat sebab rasenye kalau saye masuk campur bende akan jadi lebih teruk kot..tol x??

macam nie la, saye pown tak tau sape marah sape and sape lagi pemarah, tapi kalau awak tu memang sayang sangat kat dier rase nye elok sangat la terus terang ape yang awak berkenan and tak berkenan tentang perangai masing-masing..erkk maybe dah banyak kali kan saye cakap bende nie kat awak.haha terim aje lah TAU!!

ehh lagi satu bende yang awak cakap kat saye semalam tu kan rasenye harus eh tak tak WAJIB!! lupekan. sebab setiap orang lain lain k perangai, awak xleh la nak banding kan saye dengan dyer. kalau dyer tau kang xke terasa hati kan ,bertambah bergadoh kang and saye xnak sebab awak berdua kang dyer benci saye :(

last but not least kalau ade pape masalah nak share tau kan mane nak cari
haha k bai

p/s : saye tau yang capital I kadng2 stalk saye!! haha

No comments:

Post a Comment