Saturday, April 14, 2012


happy birthday my super muper hero <3
yeshh anda sudah tua dan semoga anda sentiase happy dgn ape yang anda ade 
semoga juga anda still setia dgn saye ^0^ hahahahaha *aku malas nk cari pakwe dah!! NOKTAH

ehem2 lupe plak dgn korang kan.
harini merupakan birhtday encik cinta a.k.a paktam .kenape paktam? sebab dyer itam haha^o^ anak2 buah dyer yang panggil camtu :).. hari jadi yang ke 23 haa..tua dah paktam aku nie tapi perangai aish macam haprak.

mesti dyer marah aku bukan orang pertama yang wish.and yang xleh blanye dyer cakap aku "nyanyok" "tak ingat dyer" and "haprak" (haaa sume ayat nie ade kat fb dyer).pfftttt ^:::::^*geram je
actually aku mmg nak wish tepat 12 o'clock ok tapi dyer tu kul 10 dah lesap.memang rajin lak aku nak bercengkang mate tunggu jarum panjang and jarum pendek tepat pukul 12 kan .so aku pown melesapkan lah diri aku and sedar2 je dah 6.45 a.m dengan lajunye aku amek wuduk and solat ..haaa rasenye boleh la kot nak wish kat paktam tapi....... alahai bile dah baring tangan nie lak laju je bukak twitter *mmg dah hanyut la time tu aku tak ingat dah pasal paktam :o dalam hati arghh tak pe lah kalau wish lambat pown bukan paktam kesah pown..

bagun2 je p la tolong mak masak .haaa nie satu hal lagi nie kire kali pertama lah aku masak from beginning untill the end *bangge bangge .aku rase aku dah snap snap 2 3 gambar tapi tadi bile nak bluetooth kat lappy xde lak.aihh rajin lak aku nak p tangkap lagi.(oke abai kan) dah settle aku pown on la FB tgk kat wall paktam owh rupenye dyer pown geram aku tak wish..so aku pown wish ar kan.(ade gaye cam terpakse ke eyk?) dyer nie pown satu hal dah dapat call free tu rajin rajin ar call aku ..*merajuk ah cenggini

so moral of the story/ conclusionnye/ maka dengan itu....

aku a.k.a maktam ^o^ haha perasan gile !! *malu senyum sampai telinge nie ha. nak wish lagi sekali selamat hari jadi yek paktam. keje rajin rajin tau kumpul duet banyak banyak then jum kawen!! haha^.^ paktam penah cakap kat aku yang dyer nak kawen umor 26 dengan itu umur aku 23.TAK NAK!! so kalau dyer nak kawen gak silelah cari maktam yang baru oke ^.^ *mintak2 dyer ingat aku maen2 hiii :)

eh korang sori tau gambar nie bongok skit..sebenarnye ade kes disebalik gambar nie.
time gambar nie di amek oleh paktam dyer sesuka suki hati pegi edit pakai enset dier kemain terang agy katenye nak bagi seimbang (maksudnye dyer nampak gelap sgt haha^o^) tapi masalah nye muke aku macam nampak tak nampak je..jenuh gak aku mengedit balek tadi ha nie je lah yang mampu
haha kbai :)



No comments:

Post a Comment