Wednesday, April 11, 2012

gempa bumi



Ya Allah. Allahuakhbar ^.^
mesti korang pown rase ape yang aku rase kan
urmm boleh dikatekan ini first time aku rase gegaran yang menusuk kepala aku
and first time juga aku dapat info tentang tsunami yang kemungkinan akan jadi
ye la tsunami yang dulu tu kan macam tetibe je jadi kan
terkejut gile oke time tu even mase tu aku sekolah rendah lagi :)

hurmm risau sgt dekat umat2 islam yang ade dekat area yang berkemungkinan akan terjadinye tsunami
semoga tak de bende bende yang tak diingini berlaku
and semoga ini cume peringatan Allah untuk kite semue
semoga jugak kite akan lebih rapat dengan-Nya

banyak2 la k berdoa semoga jauh dari perkara yang xdi ingini :)

*mule2 aku tak rase , then adek aku la cakap "akak ,rase x?? aku nie dah tengok korea mmg xingat ape dah.then aku tgk kipas bergoyang and yang lagi menampak kan air dalam aquarium (xde ikan) berkocak kocak..uishh seram sgt time tu ^___^

No comments:

Post a Comment