Friday, April 27, 2012

berkat mulut abah :)

assalammualaikum bloggers semue
mesti u olls tau kan hari  ni result diploma for uitm student keluar 
and mesti korang punye wall and timeline penuh dgn status cenggini kan
haha ^.^ standard ar tu.bile lagi wall korang nak penuh dengan bende2 yang seronok nak bace ye dakk?

dis sem aku xberapa nak eksited tengok result sebab buat pown main-main nak harap result gempaks jauh sekali la.so malam tadi sampai pukul 1 aku duk layan korea punye lah nak lupekan bab2 result nie.masuk2 bilik trus terbabomm dan mimpi yang indah.
pagi tadi yang ingat kan aku pown cik aja tapi dyer tengok by email boleh arr..aku nie xreti ar nak pakai email and aku xtau email mane satu yang boleh pakai .haha^.^ so lepas aja mesej tu sambung tido blek and dalam pukul 8 something una pulak mesej katenye dah cek so aku ingat student portal dah leh bukak la kan ghupenye yang adoooo pukul 9 baru bukak.
tak pe lah sabar je lah bape minit je lagi
haaaa bape minit tu lah buat aku dup dap dup dap. gile neves dowh!!

agak tepat pukul 9 tu aku try ar bukak..tetibe loading alamak aihhh dah boleh laa.oke SABAR AZYRA SABAR sekali keluar result part 3 daaa..aishh tension je.so aku pown try kali ke dua then FINALLY 

ni je lah hasil yang mampu.
xhebat macam u olls :(

aku bukan nak riak tau tapi aku ade bende la nak share dengan korang
dulu result aku xde la sehebat kali nie tau (sampai mak aku pown senyum sampai telinge) mase part 1 siyesly aku maen2 sangat sama jugak lah mase aku part 2 cume ade lah peningkatan CIPUT je.tapi ade la member aku sorang nie dyer nie bsy sangat tau , bsy pasal kolej sebab dyer ade jawatan so mase nak study tu macam terhad tapi result dyer boleh tahan aku pown macam pelik la kan so pikir punye pikir aku rase dapat jawapan nye :" after solat dyer mesti bace al-quran tak kire lah sikit ke banyak" kan orang kate al-quran dapat menajamkan minda kite kan.that's why la bab2 menghafal nie dyer mmg hebat..
so mase aku part 4 aku cube la amal kan and aku ade rase yang minda aku macam senang je nak GRAB ape yang lecturer aja even tak semua. so aku rase al-quran nie sangat membantu lagi lagi bile banyak subject yang perlu menghafal..dan sesuai sangat untuk orang macam aku *xminat menghafal hiiii :)


p/s: thanks to Allah yang satu , lecturer yang aja aku yang mark baek punye kertas final aku and ofcos mak abah..FINALLY ape yang abah nak tercapai gak!! hiii..eh xlupe gak kat encik paktam<3 sabar sangat layan perangai aku yang hari2 keje nak mara je (tension la katekan) 

oke bai <3



10 comments:

  1. waaa....ni mest nak dekat 4 flat kan...=)
    tahniah murai zyra...<3 <3 <3
    memang betol, kalau kita selalu bace al-quran then Allah akan selalu dekat ngan kite.InsyALLAH apa2 kejayaan yang kite nak, dipermudah kan oleh-NYA.=)

    ReplyDelete
  2. apa yg x hebatnya.... 4.00 rite? tahniah azyra! :D

    ReplyDelete
  3. thansk erin
    btw tahniah tuk erin jugak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. your welcome ;)
      ce kongsi skit tips bljr? boley erin prktikkan..hehe
      btw, thanks ira... :D

      Delete
    2. xde la tips sangat..blajar bagai nk rak je pown

      Delete
  4. Jelesnye tengok result azyra :(

    ReplyDelete
  5. xpe2 next sem leh cube lagi kan :)

    ReplyDelete
  6. tenkiu mira sayang
    tahniah jugak tuk awak oke

    ReplyDelete