Thursday, March 8, 2012

S.T.U.D.Y.


rase tenang je kan jiwa bile tangan mula memegang buku bukak helaian demi helaian.jari mule menyentuh pen dan mula genggam lalu menulis sesuatu diatas kertas ^.^
rase mcm "GREAT and confidence je nk jawap final nanti"

GUD JOB sayang.that is so zyra !!

but start dari 
stdy sambil duduk berubah pada stdy sambil baring
stdy sambil bulat mata berubah pada stdy mcm xde mata
stdy dalam keadaan yg tenang berubah pada muncul bunyi2an seperti
~~ i dont care eeeeeee i dont careeeee~~
~~i want nobody nobody but u!!~~
~~ a b c d e f g....x  y z i lof u~~
bile dah macam2 lagu berkumandang tangan pown laju je tutup buku katenye
"sadakallah hulazim"
tepuk2 bantal dan BOOOOMM tdo ^.^

( dalam hati urmm xpe2 esok lah sambung)
esok?? siyes AZYRA??


haaaa nie la ESOK nye tu..haha 
mule2 tu mmg la stdy masuk je tgh hari badan pown dah letih n ttbe2 td my one n only bro bukak adnan sempit 2 "aishh speaker tu xleh kuat lagi??"
so aku pown mule lah bawak segale jenis jajan 
tutp buku
bukak youtube click adnan sempit 2
haha^.^ that so zyra!!

oke bye nk layan :)

No comments:

Post a Comment