Friday, March 9, 2012

nonsense TOL

bosan nye kan ^-^
nk stdy malass
nk online pown dah malass
nk tengok korea bertambah tambah laaa malas
nk kuar jalan2 malas nk bersiap
nak makan tp rasenye dr td aku duk makan :p

oleh sbb terlalu bosan 
sume bende yg aku xteringin langsung nk cube aku try
haha^.^
bile pikir2 sumpah rase lawak je 
dah la bende tu sume mmg xleh nk caye la kan tp bile dapat tau
"ya rabbi sumpah teruk nye "


macam mane la dowg boleh tau jenis2 mate aku
n yg lawak nye aku xrase pown mate aku sebegitu rhupe
sbb org kate mate aku nie bulat macam nk terkeluar..
^.^

haaa yg ni lg satu
MEREPEK LA DER
tp mmg aku plan nk kawen dln 5 6 tahun dr skang
HAJAR: cube bc tips yg dyer bagi tu..mst kau tgh gelak2 kan skang :)

last but not least
independent sgt aku kan
yuhuuuu ^0^
nk keluar sorang2 pown xbrani haktiuuuu :o

2 comments:

  1. bhahaha...memang ko simpan kan?terbaik ar..ahaha..independent la sangat minah sorang ni..huhu..

    ReplyDelete
  2. aku simpan pown sbb nk buat bloq nie ha..haha
    tu ar aku pown xsangke aku independent..maybe bile aku dah besar skit kot

    ReplyDelete