Thursday, March 8, 2012

L.U.F

dah lame tak potpet pasal L.U.F kan .yelaaa asyk potpet pasal artis tu hensem la ,cantik la, untung la rugi la..errr macam2 lagi lah..^.^
so memandangkan hari nie aku tersgt lah rajin nk menaip panjang2 so yg sudi nk layan tu
C.H.E.C.K.I.T.O.U.T

tgh aku sedap2 menaip then tbe2 my guy frens call.n for sure aku akan angkat sbb kalau nk contact dgn dyer just on call je "no msg" BTW: aku dah pown gtau kat dyer yg aku nie mmg jenis xbape suke nk msj2 laki sgt.n dyer paham n bile dyer nk potpet2 ngn aku dyer akan call "YA THAT IS THE TRUE FREN RIGHT"
thats why kalau dyer call aku mst angkat tp ikot time gak ar kalo aku tgh tido mmg xla aku nk angkat kan ^.^

oke acctly aku nie xbape gemar tau nk contact ngn laki sbb " ENCIK BF MMG KAKI JELES" haha^.^ aku rase owg yg kenal aku n apis mst tau punye kan.
aku bukan nk ckp ape la tp dulu time aku muda2 *hingus2 lagi ..aku nie kire agak bergaul la dgn lelaki even tgh in relationship tp tiap kali aku "bergayut" dgn lelaki mst K.A.N.T.O.I punye lah n stat la perang dunia ke-3..
so setelah sekian lame aku x kantoi. makin berani la aku contact laki n dyer pown xtau :)
bukan ape la msalah nye salah ke aku nk ade kawan lelaki mcm la aku nie dilahirkan utk kawan dgn dyer sorang je eee PLEASEEE :p

tgh sedap2 bergayut mayut dgn member ttbe encik bf call.haha sumpah gile terkejut kot..xpenah2 dyer call time2 aku gayut kat pokok ngn member.hohoho..mmg cari nahas azyra!!
then aku stop call n pure2 mcm bgun tdo n angkat call encik bf.haha tyme tu mmg aku harap sgt dyer x berapa nk pandai tapi lain yg jd. pufffffhhhh meletop sudah gunung berapi cume xkeluar LAVA nye je.

so sekarang aku xtau nk buat ape n rasenye aku patot biarkan dyer rede dulu then baru pujuk kot 
but the problem is >>aku xpandai pujuk memujuk nie..mst FAIL<<<
plan b: aku rase elok biarkan je dyer rede n dyer je lah yg pujuk aku sbb >>>aku mmg suke dipujuk<<<< ahahah ^0^

hurmm ^___^ so encik bf  PLEASE G.E.T.W.E.L.L.S.O.O.N
stlah bertahun2 aku dgn dyer n aku kenal perangai jeles dyer.
aku rase aku paham kot perasaan dyer n kalau aku kat tempat dyer pown "aku xnak dyer kawan dgn mane2 perempuan" so aku xleh la kan nk bagi alasan yg member is member sbb tu akan membuat kan aku nie SELFISH.
tapi aku jugak xleh la nk putuskan friendship just for YOUR DISEASE just  aku rase kalau kite boleh jadi seorang yg lebih memahami pasangan masing2 THAT IS BETTER 

No comments:

Post a Comment