Monday, March 5, 2012

jujur aku dayus ??

hye
aku baru je abis tgk drama kat youtube
urmm ^....^ kowg penah tgk x drama "jujur aku dayus" cerekarama every saturday kot TV3
acc aku nie xlayan sgt cerekarama nie sbb duk hostel kan mmg xdpt ar nk layan lgpun even aku kat umah pown mmg TAK LA aku nk layan
tp tgh sedap2 aku tgk "AZURA" then ttbe nampak muke nora danish trus aku `click clik`

start2 je drama nie dh buat aku ketawe mane xnye
HERO dyer dtg intebiu bukan tujuan nk diinterbiu tb nk bgtau kat owg yg interbiu (ayah pada heroin) yg dyer "SUKE n CINTA kat anak dyer n nk ajak kawen"
HELLLOOOO laki cmnie la yg perempuan idam kan OKE^.^
seriusly cerita nie "superb" sgt bg aku la..



this one is de HEROIN  for sure u guys tau kan..
laki mane la yg xtergile2 kan dyer nie even "cik abe" aku pown leh ckp nora danish nie awek dyer
n aku awek NO 2..
but its oke i can accept sebab mmg xdpt ar awek cun nk kat dyer kan!!
haha^.^

oke abai kan ayat kat gambar tu..malas aku nk edit2 nk blur2 kan
n bile aku search kat google gambar nie la yg paling ensem aku rase
oke oke this one is de HERO
tp dlam cite tu rambut dyer KURANG
haha^.^ but still ensem nak mampush..

p/S: HAJAR!!! cube ar tgk cite nie..siyesly best sgt n CEDIY bebenor..^.^ rindu aja

2 comments:

  1. alorh...kita xde wifi macam kamu la...tahun depan kita tengok..ehehe...miss u too la aunty...<3<3

    ReplyDelete