Friday, March 9, 2012

i.m a loner


eee baru je nk feeling2 menaip gaduh lak 2 ekor heemo yg comel lg nakal tu
erkk sebentar ye ^.^

>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<

oke settle..
hari nie sememangnye hari sunyi bagi aku
kenape??
frst bebi mmg dari semalam xde sbb g kemping *xde keje ke wat kemping time cuti2 skolah? eee parah2
secnd mak pown xde g kursus pagi td until tomorrow
thrd abah mmg slalu xde sbb keje
last abg ADE tapi khusyuk maen game *bluekkkk -_-

so bgun2 je td *cam biase bgun pagi yg sipi2 je lagi dah nk abis perkataan P.A.G.I ^.^ hiii..alaaa semalam aku tdo lambat  ye ye ye * aku mmg suke bagi alasan tapi munasabah OKE
bgun2 je aku tgk breakfast only ROTI + TEH..oke2 nmpaknye mak aku pagi td rushing2 kot tu yg xsempat nk masak2..masih boleh dimaafkan..haha^.^ anak dara pemalas tol aku nie

xpe lah perut pown masih belum berkumandang.masuk bilik air YUHUUU baju byk xbasuh +dalam mesin ade baju yg sudah dibasuh.oke cam biase itu lah kerja aku kat rumah kalau pagi2 mak xde.
basuh baju
sidai baju
petang skit angkat baju.
next bajet nk menyapu la kan tapi alamak aiii xde pape plak yg perlu disapu oke CHANTEK

then masuk bilik pikir2 ape lagi yg nk buat
got it!! rasenye dah boleh kot keluar kan lauk2 semalam tok dipanas kan.cadangnye igt nk masak la telur ke ikan ke ape2 lah yg ade tapi nasik ayam mak buat semalam pown banyak agy..ape plak kene mngene telur ngn nasik ayam kan
so plan GAGAL

tapi kan yg memusykilkan aku
aku nie terbagun sebab telefon rumah aku bunyi BANYAK kali.adoi!! rimas bebeno
so aku pown bgun dgn muke yg macam kak limah angkat coll tambah pulak suara ala ala ella.umakaihhh !! aku igt sape la call rupenye maklang aku nk ckp ngn mak tapi sorryy mak tak ade :) 
eee malunye anak dara bagun lambat ""peace""
yg aku geramnye aku igt kat rumah nie xde owg bile aku intai kat depan 
"wujud rupenye abang aku kat umah nie"
eee khusyuk sgt men game sampai telefon bunyi pown xdgr  eh tak tak aku rase dyer SENGAJE buat2 xdgr..

haha^.^
hari nie plan aku igt nk abis kan mase ngn lappy n xnak sentuh buku sebab esok aku dah pown blek ke melake n mmg akan stdy mcm orang gile ^.^

babai

No comments:

Post a Comment