Thursday, March 8, 2012

celoteh malam2 *ngade2 lew tu




haha^.^ tadi aku n family g GIANT alorhh dokat je pown..eh jap tp bukan tu sebenarnye aku nk cite
frst of all biar aku mengaku yes " aku nie mmg ade short term memory" siyes nie!! aku nie bukan boleh igt sgt bende2 yg lalu tu .maybe sbb aku nie terlalu byk berpikir..ehh helllooooo nape pown student ofcos la kene berpikir sampai naik2 jerawat comel^.^
oke cerite nye tgh aku  jln2 cari mak abah aku dating kat kedai kasut ttbe mak panggil
"adek mai sini..kenal x dyer nie..dyer ckp dyer kenal n dyer kenal mak lak tuh"
puas aku teliti atas bawah *macam melampau sgt je..oke2 puas aku teliti atas rambut sampai dagu
oke that's it!!
>>>>>CONFIRM TAK KENAL<<<<
haaaa kan aku dah ckp aku nie mmg short term memory.aku rase la kan even ade yg ngaku dyer penah balek sekolah ngn aku same2 ..""""""MMG AKU TAK KENAL""""" haha^.^
tp alhamdulillah lah dyer tu still kenal mak aku..
fuyoooo femes gitu!  BTW siyesly sori sgt xkenal.xpe2 aku akan cube igt2 balek kot2 boleh berputi ke _____ kannn..:) 




No comments:

Post a Comment