Saturday, March 3, 2012

activity stdy week

hye assalammualaikum
rase lame sgt aku x buang "habuk2" kat beloq terchinta aku nie
busy la katekan..acecehh

skang nie dah masuk 3 ary aku kat rumah a.k.a S.T.U.D.Y W.E.E.K
kalo dah sebut je stdy week tu maksud nye mmg kene stdy la kan.
oke2 kalo sem2 sebelum nie tyme2 cmnie aku mmg agak gopoh gapah la nk bace sume bende TAPI
memandang kan sem nie stdy week aku boleh dikira terlalu lame (2MINGGU) haa!! mesti korang jeles kan sbnrnye aku pown terkejut oke
yela sem2 before stdy week jap je dlm seminggu je
so memandangkan dah sebegitu lame so utk frst week nie mmg agak susah la aku nk pegang buku yela dah berbulan2 aku stdy mcm nk mati oke so rasenye xsalah kan nk relax kan minda aku nie

ahad depan aku nk balek melake dah.cukup la kot enjoy2 kat umah seminggu watpo lame2 kang lemau lak otak aku nie..PARAH PARAH..

buat mase nie activity aku terisi dgn semua jenis cerita korea.
haha ^.^ "comei x??"
cerita ape yek??

D.R.E.A.M H.I.G.H 2
kalo nk bandingkan season 1 and 2 aku rase due2 oke cume improvement seasons yg terbaru nie agak "DEABAK" oke..superb ah!!

JINWOON "xpasti ejaan tol ke x?"
kenal x?? sape yg fans 2AM for sure kenal kan.
aku rase dyer punye watak mmg gempak gile .
comei comei gitu..dah ar muke tu mmg dah sehabis comei punye ar
tension je aku tgk.rase nk cobit cobit je muke dyer
ATOI...jatuh cinta lagi :)

nie lak heroin nye
KANG SORA
erkk mst ade yg xkenal kan.
kalo xdisebabkan we get married compom aku pown xkenal
sape?? alaaaa dyer nie la yg "kawin olok2" ngan LEETUK super junior tu!!
haaaa kenal kan..sumpah cantik gile kan dyer nie..erkk aku rase sume actress korea cantek kottt.

oke the last one
LIM JAE BUM a.k.a JB
yg nie lagi sowg SUPERB ohsem oke!!
suke sgt tgk dyer senyum  cococococomeiiii gile
haha^.^

ramai lagi senanye watak dln cite tu tp mls ah nk ceti nk sambung tgk cite korea yg laen
opsss FYI aku baru je habis tgk all the episode yg dah ditayang kan la..
untill now baru sampai episode 8..
so pade yg berminat tu selamat menonton n better "SEDIA KAN BANTAL BUSUK TOK TTUP MULUT SUPAYA XGANGGU OWG LAEN "
sumpah sweet n lawak gile

oke bai <3

No comments:

Post a Comment