Saturday, February 4, 2012

cuti maulidur rasul


aku xtau y sejak dua tige empat menjak nie aku rase cm malasss sgt2 nk update bloq.kalo dulu amboihh kemain lagi kalo boleh tiap jam tiap minit nk update je new entry.tapi skangg... alahaiii seminggu sekali pown tak ..lps nie xtau la agak nye dah ade sorang dua anak baru la nk update entry kan..
haha^.^

hari nie dah masuk ari ke-2 aku kat umah cuti sempena "MAULIDUR RASUL" yg bakal kite umat islam sambut esok n cuti extend sampai isni..haha n untung jugak la pada yg sambut thaipusam selase ..untuk makluman kowg MELAKA DGN BAEK HATI NYE TAK AMEK CUTI THAIPUSAM so dgn ini aku sgt senang hati kene balek melake hari ISNIN noktah!!

oke2 aku mls nk luah perasan xpuas hati kat sini kang xpasal2 lak kan..haha^.^
n yg lawak nye aku xtau kenapa balik yg kali nie ade laen macam sikit .. oke mcm biase la ktowg 1 geng kompom ar balek kan kalo dah cuti berhari2 nie
so semalam after klass mmg ktowg trus chau dr lendu.even bas aku kul 2.30 tapi kul 11 dah grak g alor gajah.


sebelum chau tu sempat gak la ktowg snap snap picture.acewaahhh mmg dah slalu sgt dah yg jadi mangse nye NURIN kene la tgkap gambar ktowg..oke kalo 1 2 xpe nie smpai"alaaa lagi laaa...ha lagi lagi"erkkk^-^ ha lagi satu motif gambar kat atas tu senanye nk tunjuk tangan TUUUUU..ce tgk betul2 nampak kan?? frst tyme oke aku men'try bukan senang aku nk pakai bende alah tu selalu nye kalo nk pakai aku pikir panjang ckit tp xtau name ari khamis aritu (ade event senior part 6 business) nampka je trus dah berkenan.tunggu panjang pown xkesah..alahhaiiii dah besar upenye aku kan ^.^

haaa ni la hasilnye..cantik kan "kreatif" gile oke kakak tu.erkk xsempat lak tanye siap2 je bayar trus bla..hampeh punye customer..

balik2 je abah tye.."amboihh bertatoo bagai nie" atoiyaiii nie bukan tatoo la abah nie inai.."ooooo"
mak lak: aishhh keling mane lak nie sesatt

haha^.^ dah biase dgr so senyum kan ajela kan

haaa nie la motif nye ktowg gerak g alor gajah awal..sume nie berpunce dr mulut aja..leh lak ari khamis kot dyer plan kate "jom g makan KFC b4 balek" aku ape lagi mmg xleh nk kate TAK la kan( bukan azyra la kalo kate TAK)
erkkk alhamdulillah kenyang jugak makan KFC

xsampai sejam pown k ktowg makan KFC then g stesen bas.haaaa mmg lame la kan nk tggu..sabo jela.n yg pelik nye "AMBOIHHH RAMAI NYE HAMBA ALLAH BALEK!!" xleh nk penuh agy ke bas2 tu + ngn budak2 sekolah dr merata area..oleh sbb ramai sgt makhluk la ktowg terpakse la merempat duduk kat tepi2 kedai..haha mcm sedey je kan bunyi .xpe lah xde la kesah sgt sbb perut kenyang senang hati

n finally tepat pukul 2.30 aku dan hajar naek bas lalu tinggal lah ecah bersendirian meratap kesunyian beliau seorang diri... eh lupe nk ckp HUSNA ade gak ngn ktowg tp lps makan KFC dyer own beransur pulang menaiki bas kerumah beliau yg amboihhh "BEGITU JAUH" (bape minit je dr UITM tu haaa)

haha ^.^ 
k baii wasalam


No comments:

Post a Comment