Sunday, January 1, 2012

uncle aaron

hye alls ^.^
semalam aku tgk "datin ghairah" kat u-tube aje.
oke mule2 aku tgk cite nie mcm "seksi meksi" sbb intro dyer je dah berjoget bagai tp tang tu je la yg aku rase annoying sgt even part2 laen pown mmg datin tu seksi gilak!! ^.^
so dlm bape minit tu aku ade rase cm 
"aishhh ape pnye cite daaaa..ls ar nk tgk"
TIBE TIBE
muncul lak !! HERO MALAYA ...alahaii ehsem nyeeeee
mmg sepanjang movie tu aku senyum lebar smpai telinge :)

tu dia tu dia..ensem kan uncle aaron nie *laki owg sopan la skit kann
dlm cite tu dyer bwk 3 watak ..3?? haha kao nk tau kowg try ar tgk
n sebenarnye GHAIRAH tu xbermaksud NEGATIF..name datin tu sebenarnye "GHAIRIEYAH" erkk xegat la ejaan nye ^.^
so jgn pkir bukan2 sebelum tgk!! *aku la tu


sambung blek psl uncle aaron nie
wife dyer lawa gilak!! kan
xmustahil la anak2 dyer pown comel2 belake.

harap2 hubungan dowg nie kekal kan smpai akhri hayat.sweet sgt
n kuat gak kan wife dyer tahan cemburu..ye ar husband skang belakon je jd watak2 sweet2 dgn artis cantek2..kalo aku mmg xdpt derrr nk kawal jeles.
haha^.^

No comments:

Post a Comment