Friday, January 13, 2012

shooting lagiiiiii

hye u olls lame kan xberjumpe..acewahh..nk kate bsy senanye xde la bsy sgt cume sejak  dua tige menjak xde broadband nie hidup aku dah xsegembira dulu.ecehh ^.^

haha so arynie dpt pinjam brodband roomate
dapatla aku nk potpet jap kat sni

shooting???
haaaa sem nie utk subject arab ktowg kene buat video lagi
haha sangat seronok oke
tajuk utk sem nie " fi-mal'ab" di padang
alhamdulillah dpt yg senang n dekat2 je..dlm uitm pown dah leh wat

so ari KHAMIS lepas sempat gak la ktowg wat 2scene iaitu di padang sahaje
oleh sbb ktowg ade laki "fitri" so xleh la nk buat dlm kolej "DILARANG" n dyer lak ade class yg xbape nk same ngn ktowg so mase nk shooting tu agak terhad
alhamdulillah sem nie ktowg dpt group ngn NURIN so xde ar ktowg maen2 sgt cm sem lepas 30 min je aku rase baru 2/3/4 line 
parah parah

lepas dah abis shooting ape lagi kan ktowg pown buat la photoshoot sendri
hamekk kau ade ala2 artis x
hiii





tadaaaa~~
so kalo nk tau hasilnye..urmm rase nye mmg kowg xdpt tgk hasilnye sbb aku nie xde la rajin sgt nk upload video(lembab gile!!)

oke bai

No comments:

Post a Comment