Saturday, January 7, 2012

sabtu yg memeningkan "kapala"


rase pelik lak bile time2 camni xdengar bunyi budak2 laki maen bola 
haha ^.^ 

urm arini aku ditinggalkan seorang diri di bilik yg aku syg sgt2 niehhh..
mia balek
nurin g camp
faezah je lah teman aku "kejap2" kat bilik nie
huuuuu^-----^
sedey oke.tapi bukan nk kate ape la 
ak rase best lak nk stdy law bile aku sorang2 kat bilik takot tu mmg la takot tapi demi LAW sanggup aku tapis segala jenis hasutan SYAITANNN.

yg paling penting ade yg menemani aku
haaa ce teke ce teke!!
encik cinta?? aishhh bukan la nk harap dyer teman?? mmg smpai aku dah bertongkat pown jangan harap
yg teman aku adalah::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
>>>>>>>>>>> ADAM COUPLE<<<<<<<<<<<<
tak paham?? aishh malass ar nk terang kan tp kalo bagi sinopsis je leh x??

adam couple sinopsis:
korean variety show.
WE GOT MARRIED(haaa da dpt hint kannn)
same je mcm couple2 yg aku penah story sebelum nie dimana dowg nie "FAKE MARRIED' tapi wa cakap sama lu!! dowg mmg swett+ funny+ romantice= kawen je la dowhhhh!!

haha oke bai <3

No comments:

Post a Comment