Saturday, January 28, 2012

bosan tapi awesome

hye assalamualaikum,
hari nie kite nk story ckit je.minggu nie minggu yg agak busy sbb assignment buat SGT2 last minute so result nye mmg xseberapa nk vogue la kan.tapi xmengapa bende dah submit pown xleh ar nk ckap ape lg kan ^.....^

lps siap je assignment xsemudah itu oke nk trus merdeka.owg dulu pown nk merdeka mmc2 yg dowg hadapi
haaaaa
mcm tu jugak la kami kami dan kami..acewahhh
semalam (jumaat) after class kami trus grak g AG (alor gajah) buat ape?? SHOOTING ARAB
tapi kite xnk story lagi psl shooting tu sbb gambar still kat lappy member..t kite story oke

then balek2 je dr shooting (dlm pkul 4 settle) malam tu lak kitowg(part 4) kene g DEWAN TAMING SARI "atoyaiii xleh jauh lg ke??" sabar je la..tau la nk promote dewan baru yg xde la baru sgt kan.tpppp rase mcm wrong timing je.dah ar malam .then bajet start kul 8 ar kan. kul 10 baru start atoiii mmg cabar kesabaran aku tol.haha^.^

dan esok (hari ni) nye lak ade PPKP. haaa nie la yg den nk cite senanye.tadi tu just MUKADIMAH baru.oke even sumpah penat gile semalam balek kul 12 then arini nk kene bgun pagi agy mmg time ppkp tu cm otak aku still kat tilam oke 0.0 tapi xsangke lak ppkp kali nie agak AWESOME dowh.activity yg skit tp each activity tu cam sgt happening n interesting sgt2.bukan nk kate yg sebelum nie x sronok but "ERKKK OKE LAAA"

activity pertama
tajuk : KAMPONG
 kitowg doberi 1 A4 paper n kene lukis symbol/ anything yg melambang kan rumah
contoh : aku kan duduk section 24 shah alam

      " so aku lukis gambar"













UP + TOWN
SHAH ALAM
(section 24)
haha :)

activity kedue
NYANYIAN LAGU PATROTISME (kreativity sendri)











nampak x semangat nye ktowg sampai nk practice pown kat luar
acecehhhh  ^.^
n everything OK

last activity
MELUKIS logo
ktowg buat logo based on lagu yg dicipta reka td
which is "satu malaysia"
so mcm2 la kan ktowg lukis n hasilnye
AWESOME DOWHH!!

haha that's all for dis entry n next time aku story lagi oke
babai ^.^

No comments:

Post a Comment