Saturday, January 14, 2012

12jam hangout

 hye assalammualaikum awak2 semue..
sehat?? alhamdulillah..hiii
arynie even xde mood nk taip panjang2 tp "eden torai oke"
nk story serba serbi serbu pasal 12 jam hangout bersama kawan2 den

buat kali pertamanya sem nie ktowg keluar dgn men'yewa' kereta..haha ini sume punca "baucer buku 200" kemain banyak lagi ktowg borong.alhamdulillah dgn sikap gelojohnye aku berjaya habiskan baucer tersebut.hello aku bukan beli brg aku je..yela buku aku sume dah beli so dgn baik hati yg tersgt mulia nie aku belanje la buku rujukan tok "adek" aku..sekian terima kasihhh haha^.^

n yg xleh bla nye..menyirap gile oke
frst2 kitowg g la serbu MPH kat MP"mahkota parade" n maybe salah aku gak dah siap2 isi nama n ic kat baucer tu..
nama yg aku tulis : azyra fyazlyn bt ibharim
ic: 92.................
tp dyer leh kate erkk "akak" kene isi betul2 kene sebijik mcm dalam ic "BINTI" not "BT" WTF??? itu pown ade masalah ke..oke so aku pown torai la repair2 n finally dlm beberapa minit terima gak.salah skit pown nk kecoh

lepas meyampah thp hantu kat MPH tu then aku pegi la kat level atas kedai buku --------ape ntah "TAI YENG??" eee xigt la..ha kedai tu mmg terbaek KALAU ANDA NK BELI APE2 GUNA BAUCER SILE PERGI KE KEDAI TERSEBUT GERENTI PUAS HATI XDE SAKIT2 HATI


lepas shopping2 kat MP ktowg gerak g DP "dahtaran pahlawan" lak
shopping punye shopping lapar sudaaaa si g la melantak jap
gambar di atas acctly aku nk tunjuk abg encem ..tuuuu yg pakai baju putih dyer keje kat sini.siyesly encem gile dowh potih melopak!! comel comel comel
selamat melantak semua^.^


besar kan ABC nie
bukan aku punye TETTTTT 
saje je nk posing ngn ABC "nurin


sementara tunggu nurin bayar tiket parking
nk balek dah>>>>>

sebelum balek ktowg g singgah tesco cheng makan kek secret recepi
ade niat laen sebnarnye.
nk jumpe manager dyer
tp lambat sgt lak ktowg dtg manager dah xde.
entah bile lak ktowg nk buat assgment IT nie..aishhhh

n ni niat ke due ktowg pegi secret recepi..
sambut birthday nurin
"HAPPY BESDAY ROOMATE!!"
terima lah hadiah yg xseberapa tu..haha^^

lepas solat kat tesco ttbe terlekat kat playground budak2
n ternmpak lak my superhero!!
encik KERO!!!
hary paling indah di dunie..FRST TIME DPT JUMPE MR KERO face to face

oke bai
 eh lupe nk tunjuk pakwe
perkenalkan pakwe aku



No comments:

Post a Comment