Tuesday, December 27, 2011

xsangke



hye assalammualaikum ^.^
story kali nie mmg xsanke happen kat aku
selalu duk bace kat paper je
nk tau ape dyer??

tgh sedap2 aku tido.then adek aku kejut
aishhh ganggu je lah :)
tp rupenye ade owg duk kacau dyer (phone rumah)
oke fine kalo kacu2 biase (nk ngorat) aku xkesah nie tak
"dyer ckp LU*** " omaigud!! xsangke ade lagi jantan yg x berpendidikan kat muke bumi nie
so aku pown ape lagi kannn..naek berang la!!

dyer call lagi sekali then aku pown angkat (dlm half sleepy lagi)
suare pown ala2 ella dah ..haha^.^
so cm biase ar dyer mule la ckp perkataan2 tuuuuutttt
aku pown mengamuk la kan:
"apasal kau nie kurang aja sgt nie??"
"name kau ape??"
"name penuh!!"
"kau nie sape" (oke mule2 dyer ckp kawan adek aku then bile aku dah mara2 ttbe cakap dyer kawan bapak aku)
"ooo kawan bapak aku..oke xpe nnt aku tye bapak aku !!"
then tuuuuuuuuuuuuuuuutttttttttt (DYER LTAK PHONE!!)
yaaaa finally.sampai skang dyer xde la call lagi

p/s : hajar!! seram doe :) mintak jauh dr segala ketakutan dan hasad dengki manusia "amin amin ya rabbal al-amin"

3 comments:

  1. tu org sangap tu....terpaksa kacau org...bongoknye laki zaman skrang ni...saba ek...

    ReplyDelete
  2. klau terjadi wat kali ketiga.. atau keempat.. jgn tangguh ..wat je repot.. polis...

    ReplyDelete
  3. aja : tu la tu kan..suare pown len macam je aku dgr..eyekkk

    im: baeklah

    ReplyDelete