Thursday, December 1, 2011

setori

untung la owg tu pkai android ^...^ jeles sgt k..kalo baek hati belikan la kite :)
oke fine entry kali nie bukan nk ckp psl "android" kau!!
tp jum story ckit kisah semalam.kalo kau dpt bace maybe boleh tau la isi hati aku.kau nk bace?? haha mmg smpai mati pown xkottt..

haha
awak ..awak tau ke kite marah sebab ape??
sbnrnye bukan psl simkad tu pown tp prangai awak tu buat kite rase cm bodoh sgt selame nie
oke fine dr dulu mmg kite tau awak tu suke "kongkong " kite tp selagi ape yg awak xbg kite buat n awak pown xpernah buat ..kite xkesah sgt2,tapiiii^...^

dulu awak beriye kan suh kite jgn pakai 2sim..smpaikan kite "merayu" pown awak still xkasi.tetibe semalam kite tye
kite: awak pki no baru ek??
awak: xla..
kite: nipu siap!!
awak: a'a pakai no baru

haaa nmpk xkat situ mmg nawaitu dyer nk nipu kan kan..sumpah time tu dah bederau darah tau x!!
awak beli sim tu senyap2 ??

kalo la aku tau mcm nie mmg xde la aku jd BODOH sgt nk ikot je ckp kau n "merayu" kat kau..bek aku beli je sim tu senyap2 mcm yg kau buat nie.rase cm BODOH sgt2 ^.^
lepas nie jgn harap la aku bg tau semue bende kat kau.FULLSTOP!

p/s: sowi ayat haru biru sgt2 kejap awak,kite,kau,aku..haha sumpah lawak.tp mls nk ubah ..yela kalo pki wifi kolej mmg cm haram ckit :)

No comments:

Post a Comment