Thursday, December 29, 2011

rindu + berangan

hye assammualaikum
xnyempat2 agy nk rehat aku dah stat  potpet2 kat sini
haha eksited doe!!

aku baru je blek g skola ngn mak "mak aku cikgu darjah 1" alaaa comel2 kann..haha so sekolah pown dah nk bukak kan so sememang nye mak aku lah mak paling bsy sedunia..mggu nie je every day ade meeting
n esok adek2 darjah 1 akan daftar..aku lak eksited oke
sbb most ly ecery year aku akn join mak aku time dak2 nk daftar
sonok tau:
-dpt tgk budak2 "BATAK" nk g skola
-baju sume amboii kemain putih "silauuu"
-sweet sgt tgk parents dtg ngn anak dyer (berangan dah nie)
-dpt pegang duet byk (yelaa owg duk bayar2 kan..haaa aku la yg tlg kutip!!)

hehe^.^
s td aku tlg mak aku kemas2 la ape yg patut kat kelas tu















haaa itu omak den :)




















n nie kelas omak den
xde la se"vogue" cm kelas ampa sume..:)

n td ttbe aku berangan
sambil berdiri sebelah meje "urmm xsangke kan ..dulu dtg tlg mak meje nie paras pinggang tp skang dah paras pehe" smbil pndng kaki "ooohhh yela aku pki kasut ade tumit " tetttttt















nie la hasil keje aku..mengikat buku2 bdak2 nie..aishh nmpk senang kan
ce bayang kan nk buat 40 KALI??? omaiguddd ketaq lutut ^.^































































nie la gambar sekolah den yg semakin maju jaya nie
amboiii lawa doe..
gambar secnd last tu blok baru.semart la derrrr..zaman den dulu simple2 je skang?? atoyaii pengsan tgk.kalo budak2 ckp xselesa nk blja den xtau ar nk ck ape agy mmg nk kene liku je budak tu!

last pic>>> nmpk kan bloq warne kuning2/ oren tu kan..haaa tu la pra
ala ala tadika gitu
tp siyesly best kot.byk permainan..ade "gelongsor" "buaian" "jongkang jongkit" ..eishhh bak ate mmg byk lahh.tp xberkesempatan nk masuk lagi.. :(------

p/s: berangan dak nk jd "CIKGU AZYRA" wuuuuuu

No comments:

Post a Comment