Thursday, December 29, 2011

onemalaysian.org ???


ONEMALAYSIAN.ORG
xtau ke??  aku pown kalo aten  xrecomend bende alah nie kat aku mmg smpi tue aku xtau
haha^.^
katenye bende nie agak baru tp aku tgk kemain ramai lagi dah join ke aku yg ketinggalan zaman.
amboiii mentang2 teknologi maju lajuuuuuuuuu je mcm2 dah muncul kan
dulu yg dr rozmey tu (erkk xlayan!!)
skang yg nie lak.tp oleh sebab bestfrens yg recomend ape slh nye join..kalo xbest tinggalkan aje.
kalo kowg join jemput2 la add aku k ^.^

aku xphm btol bende nie
aku baru je signup bende alah nie then dah 3 orang add aku.(laki wa xlayan oke) takot je sbb bende nie cm sosial sgt lak aku tgk..yg pelik nye mcm mane dowg boleh add?? kenal pown tidakk..aishh nmpk x? sosial betul kan bende nie..eeee seram seram

~selamat mencuba~

btw...TENTANG DHIA mmg SUPERB!!!! tangkap leleh doe -_-

No comments:

Post a Comment