Friday, December 23, 2011

happy smpai jadi ella

hari ini hari jumaat
hari ini hari cuti
hari ini hari gembira
haha^.^ gile!!

sedang sonok sume nek bas nk blek umah masing2 tapi aku.....ish ish ish
keciannnnn ^----^
tapi xde ar cian mane pown sebb even kowg dpt blek umah awal nak MAMPOS!! tapi aku dpt hangout dgn gegurl2.sempat agy kan ^.^ ape plak xsempat

aryni hari terakhir kua jejalan ngn gegurl utk TAHUN INI!! yahuuu xlame lagi dah 2012 ^.^
mcm2 plan dah buat malam b4 kuar n sume xkecapai tapi yg penting2 alhamdulilah DAPAT JUGAK
pagi2 je dah gerak nek bas sbb nk kejar wayang kul 11.35 punye pasal :)
kitowg tgk "suatu malam kubur berasap"
dah tgk?? haaa mst belum kann..haha keciannnnn.so ape kate kowg g tgk SKANG SKANG SKANG!!!..beshh tauu..wa cakap sama lu!

then after movie time kitowg g KAROKE..frst time k karok kat mlake.xtau lak kat JUSCO ade tmpt karok..amboihhh mmg pas nie g jusco xsah xg karok ^.^
yg lawaknye kitowg book sejam je tp rase cm "abg kaunter" tu bg sejam lebih o 2jam
erkkk?? untung x ktowg
untung untung ar gak tp blek2 je AZYRA dah bertukar jadi ELLA..
tekejut mak abah bile tau ella ade kat umah haha:)

after karok shopping time.aku xdpt nk shopping byk sbb dah balun banyak barang "kero kero" 
nk tunjuk tp esok lusa tulat jelah oke..

malas dah nk taip.so layan jelah gambar2 yg xseberapa nie
^.^







haaa..tgk cekak tu !! comel kan..sumpah malu gile time nk bayar kat "abg cashier" tu mst dyer pkir "ape ke gile minah nie beli bnd nie"

haa same x same x..haha ecah lak aihh xde time nie..



oke bai <3



2 comments:

  1. like3!!!!!<3<3<3<3..kite xlarat nak update..penat gila...ade budak request cite pasal suatu malam kubur berasap tu...nanti2 je la buat..huhu

    ReplyDelete