Saturday, December 24, 2011

dikir barat

setelah sekian lame akhrnye hari ini
yaaa TODAYYY aku akan cerita serba serbi kenangan yg xdpt aku lupekan seumur aku di UITM
bukan senang aku nk join any contest
^.^ yeayyy ^.^

pd tarikh keramat ______ setelah hampir 2minggu berlatih DIKIR BARAT akhrnyemuncul juge tarikh yg dinanti2 kan utk bertanding
kami mmg x target any number t kami berharap bukan lah last place
bukan ape mcm xberbaloi je berlatih mcm owg gile tp dpt last place opssss :(
dan kami juge xtarget dpt top 3 
so mlm tu mmg tawakal aje lah kan 

 comel2 belake kan..
nie ke muke2 part 4 omaiguddd cm xcaye je
adek adek2 lagi tggi rasenye dr kitowg
haha^.....^
 eh nape ecah bertdung putih??
sbb dyer JUARA..eh bukan winner tapi yg duk nyanyi lenggok2 tuuu
haa kompom xpnh tgk dkir barat kan
oke fine kowg layan k-pop je 
acc aku pown baru tau sbb aku pown TAK LAYAN DKIR BARAT


 muke happy je kan
dalam hati "Allah je tau"
 sebelum ape2 hal berdoa dulu 
daatkan keredhaan dari-NYA
 dup dap dup dap>>>>
tgguu turn kami no 4 kalo xsilap aku

budak tourism
haaa dowg nie hantar kemain byk lagi..
 budak DIN (insurance)
 tourism lagiii



 pemain musik kumpulan kami <3
 nie kumpula dak tourism
xtau la dowg dpt no bape
tp yg istimewa nye group nie kan dyer punye JUARA/KARUT
comel sgt2 tuuuu yg pegang mic
 pengadil a.k.a ustad arab 
dgn ini berakhir la pelawanan n kami dpt no bape??
nk tau ke?? cm xpenting je..
oke strght 2 de poin
kai dpt NO 3!!!! yuhuuu xsangke langsung oke

pemenang no 3 yg beriye tgkp gmbr atas pentas
over uuu

haha finish
FULLSTOP

kbai

2 comments: