Monday, December 26, 2011

benar kah??


betul ke perempuan akan laen bile bersama lelaki ??

mostly owg mesti ckp
" die tu kalo ngn laki laen bebeno prangainye"
"gediks semacam je"
erkk?? aku mcm konpius disitu
sbb aku rase xde perempuan yg akan still maintain ble bersama laki
i means kalo kite ade bad habit contoh:
-kentut bersepah
-sendawa durian (uewww)
-cakap xberlapik
eishhh macam2 lagi lak kan.kalo nk list smpi esok xabis.

haa kalo ade habits cmtu xkan still nk go on kannn??
still nk go on?? aishh mmg pyah ar laki nk tersangkut
so normal la kan kalo ttbe perempuan jadi "xnormal" (xmacam selalu) bila dgn lelaki

tapi

mostly owg ckp
"aishhh jgn la nk hipokrit"
bg aku lak kalo bnd2 cmtu bukan hipokrit tapi try being sweet gurl
haaa paham kan??

tapi kalo ade gak spesies yg alahhhhaaaaiii mengedik nk mampos
bg jelah penampor
maksud aku "dyer mmg layan laki lebih dr perempuan"
kat mane2 je mst ngn laki pdhl kemain bersepah lagi gadis2 kat muke bumi nie
haaa xpown sbb dyer "gediks" la gadis2 kat muka bumi nie xnk kawan ngn dyer
opsss ^.....^
saye masih kecil "xpaham " ape2 pasal dunia
yg diatas saye main bedal je
ok bai <3


No comments:

Post a Comment