Saturday, December 31, 2011

2012 nak mai dahhh


say BYE to 2011
and 
HYE to 2012
bukan nk menyambut tapi cume nk ucap pada yg menyambut nye
"selamat tahun baru dan selamat berazam baru"
tingkat kan ape yg lalu dan tinggalkan segala keburukan perbaiki segala kekurangan
semoga tahun baru semakin banyak PAHALA yg kita peroleh dan kurangkan DOSA

harap2 kowg semua berazam bende2 yg elok oke.even xpasti dapat capai atau x.itu rezeki masing2 so kalau  xdapat capai jangan menyesal kerana menyesal itu adalah godaan SYAITAN..lebih kan bersabar dan doa ^.^
aish banyak lak aku ceramah kowg kan :)
igt x post yg aku ckp "aku pujuk mak nk beli corby"
oke fine mule2 ABG aku dah set nk belanje aku ,sekali dyer pown nk beli henset (seronok kan ade abg yg dah keje) tapi ttbe2 kete dyer lak BREAKDOWN (kene 1000++ gak la kan) so terpakse la batalkan plan nk belanje aku..OKE SENTAP GILE!!!!!

so dgn itu "HANYA BERHARAP KAT MAK" 
td ikut mak g kenduri khatan (anak kawan mak) then after kenduri g la carefour jap beli belah barang2 yg nk beli TIBE TIBE mak abah terpandang MR CORBY trus tye aku "adek nk??" omaiguddd!!! rase nk menjerit je padahal hati aku mmg dah menari jimba+salsa..
ape lagi abis je shopping mopping (mop??) trus g kedai enset td..potpet2 ngn uncle tu then finally
"I GOT MY MR CORBY!!"

tenkiu sgt kat mak..TERCAPAI JUGAK AZAM AKU TAHUN NIE NK MEMILIKI MR CORBY
dah lame kot aku idam kan sejak mr corby diperkenalkan agy
<3 love <3

No comments:

Post a Comment