Tuesday, November 8, 2011

xde tajuk:)

ahaaa..oke fine 'surrender' penat dah duk bukak tutup bukak tutup "student portal" nk cek  result kolej :( OMG my darling husna n aja TAK DAPAT ..siyesly sedey nak mamposh n risau sgt2 yela ssh la pas ni nk wat assignment,stdy sesame n wat so eve !! MENCIK UITM ..

harinie seharian aku mengkaji tentang "monafendy" oke aku xtau la kowg penah dgr ke x..sumpah kejam gile oke pasangan suami isteri nie ..aku malas nk cerite sbb aku takut terbagi wrong information.dr pada kowg blaja ajaran yg sesat better kowg search la sendri oke.

mule2 igt nk share link ngn uolls tp xigt la ape link nye sbb td bace pkai lappy abg :)
mybe next time aku bg oke..siyesly kat  link tu detail sgt dyer cite siap ade part2 lg..tu yg sonok bace xde la kene bace sume information yg dyer sumbat dlm tu n byk page lak kan..arghh xhingin aku bce!!

oke2 sdg aku tulis2 entry nie ttbe kat fb ade satu mamat nie IM aku .nak tau ape dyer tulis:
"HYE SUCKER"
sumpah sentap nk mamposh WTF!! ee tetibe je tau la aku xlayan kau langsung so ade hak ke nk sapa owg cenggitu sekali..sumpah mmg  xla aku nk layan kau "aku delete kau ade la"

haha xpasal2 kene ngn aku
k bai <3

No comments:

Post a Comment