Friday, November 4, 2011

tag lg???

awat la rajin sgt nyonya aja nie tag aku mende2 cmnie.mule2 mcm mls je nk jwb tp "DEMI MU AJA KU GAGAH KAN JUGA"..haaa tacing la tu(sensitive la kate kan) ..haha men2 je laling!!..sowy kalo aku xikot RULES sbb aku nie mmg jenis yg sgt2 xsuke follow any rules..

rules of the game :

1. You must post this rules

2.each person must post 11 things about themselves in their journal.
3. answer the questions tagger set for you in their post. And create 11 new questions for people you tagged to answer.
4. you have to choose 11 people to tag and link them on the post.
5. go to their page and tell them you have tagged him/her
6. no tag back !
* suke2 hati aku je kan nk garis2 

frst jum kenal sape cik story mory mis shy senanye:
1-name aku AZYRA FYAZLYN IBHARIM.. unic kan name aku wahhhhh!! bangge nyahh:)
2-umor?? sweet teen lagi.dont wory happy gile!!
3-mak memberanakkan anaknye yg comel nie pd '23 ogos 92'  haa dah tau tu sile2 la post hadiah ^-^
4-aku nie rendah2,putih2,xcantik tp kiut..ape lagi ape lagi (haha mcm nk cr jodoh je)
5-aku nie seorang yg sgt2 gile shopping.xdpt beli just window shopping pown dah leh wat aku hepi sgt2.
6-n aku gile sgt kat warne HIJAU
* cukup dah kot psl aku..nk tau pape msg je i kat 017-______ 

so skang nk jwb soalan2 aja :
tp sebelum tu nk gtau yg aku nk jwb direct je mls nk bermadah2 sbb kalo aku bermadah for sure kowg xphm (madah aku same cm karam sigh___ ) -sory xreti eje ^-^

1. apa status korang sekarang??taken?married??
-single but not available ^.^ uhuuuuu
2. agak2 korang bile nak kawin dengan someone tu??
-xde dlm perancangan.tunggu aja kawin dulu :)
3. sape BFF korang???
- teah,aja,husna,ecah
4. siapa yang selalu buat korang happy??
-bff (espclly husna) sbb dyer cm GARY!!
5. korang masih belajar or kerja?
-belajar 
6. apa perancangan korang untuk 10 tahun masa hadapan..
-nk kerje, gaji masyukk punye,nk kawin,ade baby yg comel lotte n last nk wat reunion ngn aja una ecah teah
7. apa azam or motto hidup korang??
-rase xleh capai?? ehhh mesti boleh punye!!
8. harapan dan impian korang apa??
-semoga berjaya di dunia akhirat(byk nye dose aku watt) takutt^-----^
9. apa kenangan pahit dan manis korang??
-pahit: xdpt jumpe murai lgsung!!
-manis: dpt jumpe aja ecah una !!
10. kalau korang marah korang buat apa??
-nangis..kalo xpown makan smpai kenyang!!

haaa puas x?? haha 
kbai <3
penat jawab:)




2 comments: