Friday, November 25, 2011

roomate


eh lupe nk gtau kan.ape la cite kolej aku yg aku duk huha huha sane sini ckp yg aku dpt kolej baru (tun ali)
haha^.^ semua nye hanya DUSTA SEMATA MATA

tp bukan aku yg buat DUSTA tp pejabat kolej yg buat!!

mara ni mara ^-------^

btw alhamdullilah aku still dpt kolej yg lame n bilik yg same!!!
yahuuuu kau ade?? xde kan..

gmbr kat sebelah nie la gambar roomate2 aku yg terchinta.dr kiri (faezah,mia,aku,nurin) tapi bilik kami bertambah seorang penghuni lagi  (kawan faezah DAYAH) dyer illegal..tp kalo xillegal pown kami xkesah :)
boleh ke aku bersyukur yg MIA xg fast track?? haha jahat x eyk??

hehe ^.o kbai

No comments:

Post a Comment