Wednesday, November 23, 2011

new sem..new subject

part 4??
uuuuu rase dewase je kan aku nie.ello mmg aku dewase sgt2 oke
hari nie hari ke 4 aku dialam part 4.sonok mmg sonok.lagipun subject for dis sem only 5 so cm "wahhh sikit nye" tapii a a aaaaa (smbil goyang2 jari telunjuk) oleh sbb subject sikit la tahap subject tu dianggap "taff" OMG nk spell pown dah xbetol.dewase la katekan ^.^

nk kate susah tu rasenye awal lg kot tap nk kate takot tu yes "really2" oke
rase nk jerit2 je tiap kali abis kelas
maunye xtakot dgn 
LAW ( baru bkk 1 page dah lelap ape cer?)
FINANCE (yg owg slalu ckp fail is normal) 
PUBLIC RELATION ( yg sgt memerlukan kite  berckp)
IT ( xtau ssh senang sbb ptg nie baru frst class)
arab( insyallah boleh bawak kot)

"tapi tiap sesuatu yg sukar pasti ade jalannye untuk kite memudahkannye kan"




No comments:

Post a Comment