Wednesday, November 16, 2011

matured dah??



hye ^.^ (jgn layan gmbr sebelah nie)

sdg aku termenung2 kan ttbe aku teringat sesuatu.yaaa i have someone "sepesel" yg makin hampir utk yg ke 4years(yuhhuuuuu).tp bahagia ke aku? cmne boleh than begitu lame?? kdg2 tu terpkir gak cmne la aku leh melekat kat "dyer"
and FYI dyer nie seorang yg: panas baran, kuat cemburu,nk dyer je betol haaa..dgr pown dah rase "sumpah annoying gile mamat nie kan" haha^.^

so aku nk story skit la perangai aku dulu dan sekarang yg aku rase cm dah matured dlm percintaan.maksudnye antara aku dan die

*dulu kalo dyer marah aku ,aku rase cm omaigud!! aku kene mintak maaf cpt nie kang dyer xmsg aku ber"minit" (haha geli gile kan) tapi skang "ahhhh nk mara?? haaa lantak kau la ..ade aku kesah"


* dulu kalo nk g mane2 kene hello2 dulu.(cm bini laki kan??) tp skang "oke2 xkuar punye" padahal dah sampai LONDON

*dulu "yeee saye xlayan or ckp ngan mane2 laki"..tapi skang "ello aku kenal kawan lagi lame dr kau..kalo xsuke p cari pmpuan len"..haha^.^

*dulu henset xpenah pisah dgn tangan..tapi skang "eh jap2 nk buat keje" dushhh campak enset kat katil..then 2 jam baru teringat "eh sori2 banyak keje la td..tolong mak " haaa mak jd mangse:)

sume cite DULU dan SKANG..buat aku menjadi seorang yg tabah:) tabah?? maksud aku tabah jd seorang wanita yg xdepends sgt dgn lelaki.. mungkin aku xleh idup tanpa dyer tapi kalo dyer tinggal kan aku mungkin hidup aku still go on :)

moral of this long story: rugi kalo hubungan yg dah lame xdijage.tp jgn la serah sepenuh hati kat lelaki tp try control laki tu..kalo betul dyer syg kite "dyer pasti dgr ckp kite"

hehe^.^ kbai

No comments:

Post a Comment