Friday, November 11, 2011

kite mimpi awak



hye ^.^ harini aku nk story skit psl mimpi aku malam td erkk bukan malam tapi pagi tadi.sbb dlm kul bape ntah aku dikejutkan oleh adek aku sbb dyer masuk bilik amek lappy aku ..mmg nawaitu aku nk trus bgun je tapi oleh sbb cuaca pada tika itu sgt dayu2 + hujan yg renyai2 kan so aku sambung la tido aku kan:)

ha dr situ la rasenye mimpi aku stat.rasenye nie kali ke 2 aku mimpi kan dyer.aku kan penah ckp yg aku nie jrang sgt mimpi smpi kan kadang2 encik cinta ade ckp kat aku "pernah mimpi abg??" n siyesly aku jawab " owg jrg sgt nk mimpi2 nie" tapi kenape susah sgt nk mimpi dyer n senang sgt mimpi encik cinta pertama .rindu sgt ke aku kat dyer?? OMG harap dijauhkan sbb aku mmg dah xnk igt dyer n aku nk stat BENCI dyer oleh sbb2 tertentu..

mimpiku bermule cenggini:
aku dan dyer dr jamuan ape bende ntah n aku pown xtau cmne aku leh g ngn dyer.then lps abis jamuan tu ktowg nk balek naek teksi??maybe..yg pelik nye ktowg mcm dlm dunia khayalan.byk bukit2, byk binatang terbang2, byk laut2 canti, pkok2 tinggi2....mmg betol la dlm mimpi^.^ muke dyer time tu betul2 cm muke dyer time kitowg kenal2 dulu bukan cm skang xensem!! haha..walaupun ktowg xbyk ckp tp cara dyer manje sgt n sweet sgt2.yg peliknye kitowg mcm owg yg baru kenal langsung xbetego.just pandang n senyum kambing ^~~~~^ ttbe2 dyer amek enset (sebijik enset aku yg skang ade kat encik cinta) tgkp gmbr aku n dyer.awchhh :p perjalanan pulang dlm teksi tu rase lame sgt mase berlalu sbb dyer smpat lg baring2 ,tido2, nyanyi2, kacau2 aku, .........................(cite nie mmg tergantung) sbb aku dah terbangun ..ahhhh so sadddd

alangkah indahnye kalo aku dpt kawan dgn dyer lagi.kawan kat FB nie pown xkesah(aishh dah jauh sgt ngn niat aku dulu)

kbai <3

No comments:

Post a Comment