Wednesday, November 9, 2011

encik cinta


alahai comelnye suare awak tengah mamai ^-^ senyum smpi telinge aku dibuat nye.eh korang korang nie jgn sangke laki nie jarang mengigau tau..oke fine aku mmg xnmpk sbb aku xtdo ngn laki (oke take note ye!!). nie sume angkara encik cinta yg kalo aku call time dyer dah dibuai mimpi mmg merapu rapu dyer ckp mcm orang GILE tetttt~~.tapi sekarang dah lame dyer xngigau..kenape yek?? owhhh mungkin dah selalu sgt kot aku perli.oke FYI laki nie mmg pantang kene perli..aishh pantang gile weyhh mau naek tangan dyer kat kite sbb tu la aku nie raja perli tpppp dlm phone je la :) 

oleh sbb arini encik cinta terlalu lame tglkan aku (blek keje lambat) so jgn harap nk tdo awal.biar berjuta kali pown kau TERtido akan ku kejut jua..haha (sumpah ayat dahulu kala)

oke bye ^.^

No comments:

Post a Comment