Thursday, November 24, 2011

bluetooth vs wi-fi

td tengah2 godek2 dek FB .ttbe ternmpk la entah sape yg post
urmm cm sedap je ayat dier so dgn selaju pantas efficent lah kan aku copy
ya rabbi sumpah bosan gile arynie g kelas yg semate2 1 kelas je ary nie pastu xsmpi satu jam dah boleh balek dgn lebih happy nye bile dyer ckp esok class cancel "jumpe next week" omaiguddd siyesly dr xde mood nk blek umah trus laju je nk balek
haha jgn jeles ye!!

then sabtu nk blek kg lak ade knuri arwah
xsaba nk jumpe anak2 dara yg terchinta
heee jumpe kat ipoh ye <3



No comments:

Post a Comment