Wednesday, November 2, 2011

barang baru barang baru



























ohoo ade drama baru !!
channel 391 (KBS)
eee lagi untung kalo kat umah nie pakai astro beyond dpt la layan running man..xde la kene layan kat internet yg lembab cm siput 'tut' nie
oke2 nk story psl drama baru nie senanye

tittle: glory jane
sinopsi: err aku pown xtau sbb arini baru stat episode 1 n xdpt nktgk pown sebab abg aku 'konker' tv oleh sebab malas nk betekak so lantak dier la kan ^-^

yg xthan nye laki yg rambut agak curl2 tu..omg aku mmgadmire gile kat dyer sejak dyer join "WE GOT MARRIED" dimana dier dikawin kan dgn slh sowg ahli kumpulan T-ARA tu pown kalo kowg layan k-pop la. erkk kalo xlayan lagu maybe kowg layan drama2 korea kan?? haaa so bini dyer penah belakon dlm drama DREAM HIGH alaaa yg rambut pendek tu..ntah la ape name dyer..dah lupe sbb byk sgt drama korea aku layan

haha^-^
selamat melayan lah k drama terbaru nie
ok bai <3

No comments:

Post a Comment