Sunday, November 27, 2011

anak dara

sampai2 je rumah dah buat beloq..haaaa nmpk x betape setia nye aku kat beloq.haha^.^
oke mcm yg kowg tau semalam n arini aku balek kg tp xde la blek kg senanye  lbh tepat "balek IPOH" rumah maklong.dyer wat kenduri arwah/tahlil tok husband nye a.k.a arwah paklong :(

oke aku mmg eksited CKIT ..yelaaa agak lame gak la xjumpe "anak dara" kat atas tu

-as u can c aku yg berbaju krung tu oke !! ayu x?? haha..
-sebelah aku "MIRA" dyer nie la anak dara paling ssh sgt nk jumpe yelaaa owg jauh (johor) umur?? 18 baru..asal nk kenal?? haaa xleh2 dah ade yg punye :)
-sebelah mira lak "BILAH" .dyer baru 17 taun (masih kanak2) haha^.^ maaaaafff ^_____^ yg nie pown sudah berpunye.tinggal di kajang
-n yg duk landing BAEK PUNYEEE tu "YANA" umur same ngn bilah (sdg bertungkus lumus tok SPM) n mcm biase yg ni pown dah berpunye
lg senang "KAMI SUME SUDAH BERPUNYE"
haha ^.^ banggeeee uuu

time nie ktowg tgh menyorok dlm bilik sbb yg dtg sume sopan2 belake n dah xde tempat len dah nk nyorok so dlm bilik maklong pown jadi lah :)
menu arini pown "PERGGHHH" mantap oke .sedap gile cm kenduri kawen dah haha ^.^ 
eishh ape2 lah kan .aku pown mls nk story pnjang2 senanye 
sampai sini je lah yek ..FULLSTOP 

btw: rindu anak dara ketat2



No comments:

Post a Comment