Wednesday, October 19, 2011

xnk pakai qoute tu!!


if u love two people at the same time, choose the second one, because if u 

really loved the first one u wouldn't have fallen for the second.

td ternampak satu "qoutes" sedang aku godek2 fb ntah sape2 nye kan
mcm yg kowg kompom2 dah bce dulu sebelum bace ayat itam nie kan
alaaa yg ayat purple kat atas tu tp xtau la kalo kowg jenis bace dr bwh ke atas ^.^
haha^.^

sedapkan ayat tu
tp better happen kat dri sendri tok kite faham ape mksud ayat tu sebenarnye kan
penah jd kat kowg x??
mst penah kan..kalo yg xpernah tu aku harap bende nie xhappen kat kowg kalau kowg xprepare mental n fizikal
lagi satu aku siyesly takot sgt kalau bende2 cmni jd kat dri aku sedang aku bersungguh2 stdy cm owg gile
boleh jatuh weyyy semangat kite

tp aku nk cite satu story yg bertentangan sgt dgn ayat purple tu
cite yg sememangnya berlaku kat dri sendri
nk cite detail mcm MALAS
tp kalo nk cite sinopsii je APE SLHNYE KAN

oke jum dgr ^.^

sedang aku form 4 (baru msuk teknik) aku tgh bercinta dgn H nk kate baru xbaru sgt la kan
oleh sbb baru couple so rase cm maen2 je kan ini kan pulak cinta zaman sekolah a.k.a cinta monyet
so mmg xamek sirius langsung :(
dlm mase yg same dtg seorang lelaki I yang pada mulenye mmg aku xlayan langsung sbb muke cm GANGSTER..tp oleh sbb usaha dier yg xpenah putus even dyer tau "i.m taken" but still try try and try jd aku pown mule try rapat dgn dyer
ini bermakna saat itu 2 laki dihati :P

lame jgak la kami kenal tanpa pengetahuan si H
tp "sepandai2 tupai melompat pasti jatuh ke tanah jua kan"
mmg padan muke kat aku la kan
akhrnye H tau dan kami bergaduh bagai nk gile 
start la sesi maki hamun, menangis teresak2, sume bende dah xde makne bg aku
tp si H xpenah putus asa dgn aku dan lama kelamaan keluar jua ayat nie 
" kau pilih nk dyer ke aku?"

setelah lame fikir tye pendapat kawan
oleh sbb kawan aku lebih mengenali I dr H dowg lebih prefer I
so tanpa ragu2 aku plih I
seperti 'qoute' atas tu ..yeee aku pilih owg ke dua
tapiiii
bahagia ke aku??
itu yg menjadi tanda tanye

selang beberapa hari H muncul semula dgn harapan aku kembali pd dyer
sememang nye dalam hati aku ade lg H
tp aku dah plih I
H ckp " kalau aku nk ubah fkiran boleh lg"
kawan2 H ade gak msg aku cite mslh H kat aku
finally aku tekad ubah fkiran dan aku terus terang kat I yg sememangnye xleh terima tp dalam diam dyer kutuk aku (belakang aku) dan aku dpt tau ape  yg die duk perkata ttg aku 
sememang nye "STUPID" 
from dat aku putus dgn I dan H terima aku balek
jd bg situasi yg pernah berlaku kat aku 
aku xbape nk setuju dgn ayat tu :) maaf^.^

sorry 2 say aku cinta gile H <3
haha bai


No comments:

Post a Comment