Wednesday, October 5, 2011

random

entry kali nie mmg merapu sgt
so kalo mood tgh xbek toksah bce la oke
tp kali kesian kat aku "penat2 aku taip" better kowg bce je la k
(layan kan aje lah)

aku sekarang nie mmg tgh addict sgt ngn korea
smpi aku pown naik muak tp aku sendri xleh nk ubah
oke fine
cik abe pown dah RIMAS sgt bile tiap kali dyer tye aku tgh watpe jawapannye
"ngah tgk korea nie nnt2 lah msg oke"
haha nmpk!! demi korea sanggup ku tgl cik abe
yg penting cik abe mmg tgh muak ,benggang, geram n segala bagai ahh
haha "ade aku kesah" yg penting KOREA ttp dihatiku
^.^



HAJAR + HUSNA + AISHA
"sharing is caring kan cinta"
omo omo omo rindu gile dowh kat kowg even lg 2 hari ni kite nk jumpe tp aku xdpt la nk pikir2 psl kowg sbb BESCOM nie menghantui aku
tp siyesly aku rindu kowg
haha^.^
HAJAR n HUSNA dah kompom nk join holiday tp ECAH?? urmm dyer tu kalo dah balek umah aishh mmg jauh sgt la nk contact2 dyer tu
susah susah :(
btw aku harap sgt plan kite kali nie akn jadi sbb lame dah kan kite PLAN tp xde mase2 yg sesuai lagipown aku rase nie je kot tyme kite nk spent time together kalo nk harap hari lain cm ssh je kan
ye la kite dah nk msuk PART 4 SYG!!! lagi susah la hidup kite nk tempuh nnt kan ^.^
n maybe betol ckp ecah bile lagi kite dot raye sesame yek??

OMO
xnak pkir2 sedey~~~
so jum la same2 kite DOA friendship kite nie kekal smpi ke tua
n igt!! janji kite nk jumpe 10 taun akan dtg kan
^....^

1 comment:

  1. <3 u la kwn!miss u gak...xsaba nk g holiday!!!huhu...jgn risau...insya allah hbgn kite semua akan smpai mati..bkn tua je...asalkan xde masalah...kowg kwn aku sampai bile2...insya allah..<3<3<3

    ReplyDelete