Friday, October 14, 2011

pantai punye psl


sedey nye~~
rase nk menangis darah je boleh x??
kalau dgn darah leh ubh idea tu
nk je aku cucuk2 mate nie
^.^
terok nye cite2 aku kan

situation skang:
oke nk kate sires?? erkk bagi aku siyes sgt
bg kau!! xamek tau pown kan
oke FINE!!

aku ckp nk g pantai ape slh nye bwk je aku g pantai
bak kate pepatah
"kalau dah syg harung api pown sanggup"
xke cmtu??
kau tau kan aku jenis xleh pakse2
tp phm2 je la kalau perkataan PANTAI tu kuar beribu kali dr mulut aku
itu pown xphm ke??
dah ar aku nie bosan tol kalo jumpe kau byk kali even tok kali ke-2
so xleh ker tunaikan ape aku nk..haha^.^ nk kate aku demand la tu..wekkk:p
sedey ar dpt pakwe cmni

nk msj kau skang pown dah xde mood
esokk nk jumpe kau xtau la cmne mood aku t
~sabar je la k~

kbai<3
putus harapan
sedey ade owg cm kau
haha elok x ckp cmu ^.^

No comments:

Post a Comment