Thursday, October 27, 2011

monday couple jjang !!

kalau lah ade laki cm nie dlm hidup aku
siyesly jgn arap aku lepas kan oke!!
even xse hensem my husband (lee hongki) tp the ways he treat gurl boleh wat kite cair sgt2
kalo boleh nk je aku ubah dr lee hongki - kang gary
tp malang nye oppa dah ada the one and only kan
btw aku hope sgt kowg can being real couple
argghh kalo siyesly happen mmg aku lah owg pling bahagia kat dunia nie

erkk aku nie men ckp je ntah kowg paham ke x pown aku xtau kan
oke2 meh sni aku ternag kan serba serbi 
frst skali aku nk gtau yg aku nie peminat no 1 RUNNING MAN(RM)
RM adalah sebuah reality show di korea yg membabitkan beberapa artis dan ade tetamu tiap minggu
nk terang lebih lanjut psl RM mmg smpi taun depan xabis 
seronok nye mmg tahap gaban la
kalo nk tau sonok ke tidak sila tonton sendri la oke

tp yg aku nk tegaskan sgt kat entry kali nie
"monday couple"
ape tu monday couple?? oke memandang kan RM nie ditayang kan or dirakamkan aku pown xpasti yg penting hari ISNIN
so dalam RM nie ade sowg wanita je tau diberi name JIHYO
oke jihyo nie kene gosip ngn KANG GARY (dr group leesang)
nk kate hensem mmg xleh tanding la HONGKI aku tp hati dyer mmg leh wat pmpuan cair wa ckp sama lu
bg aku ..aku tgk RM nie selain dr nk gelak2 motif aku sbb nk tgk this couple
oke fine dowg nie mmg sweet nk MAMPOS

aku admire sgt ngn monday couple nie
kalau berkesempatan happen kat aku
perghhh shonoknyeeee

haha dah2 aku penat nk potpet2 nie 
so ape kate kowg layan gambar2 monday couple jjang nie :)





 nie mase dowg ngah wrestling
ttbe gary peluk jihyo
omo sweet kan :)

 this one lak episode baru agy
aku pown xtgk agy 
tp dr research yg aku wat (amboihh)
time nie comeback jihyo stlh 2 week xdtg sbb sakit
ofcos ar gary rindu gile kan ngn jihyo so dowg berkesempatan same group
time dlm kite nie jihyo nmpk penat sgt n terlelap
gary oppa ttbe kebelakangkan kerusi jihyo n biarkan dyer tdo
omo how mannered nye dyer
jatuh cinta ar ngn kau gary oppa ^.^
yg nie lak bile jihyo ckp psl GIL (partner gary dlm leesang)
gary oppa jeles <3

ahahaha
sweet sgt
addict gile dah ngn couple nie
hehe 
kbai <3

2 comments:

  1. dik, camne nak tengok rancangan ni? akak tengok suweeet je. kat youtube de tak?

    ReplyDelete
  2. kat utube xde..just ade la fans dowg wat2 video
    kalo akak nk tgk akak g kat kshownow.net

    ReplyDelete