Sunday, October 9, 2011

merdeka :)



Alhamdullilah smpi jugak aku kat umah
erkk mcm sebelum nie xbalek je pdhl sabtu blek melake ahad blek s.alam 
sepatutnye mcmnie
"alhamdullilah merdeka jugak aku utk sem 3 akhrnye"
haaaa baru betol kan
sonok2 gak result t jgn menangis lak aku kenang kan
^.^ muluttt choiiiii^.^

skang nie tgh tgk muvie ngn member2 terchinta'ik (kat rumah je ok)
anak dare xelok kuar malam tol x?? tol sgt la tu..
erkk mane dtg lak member terchinta'ik??
oke2 lupe nk cite
kitowg mmg dah lame plan nk HOLIDAY same2 kan
kalo kowg penah bace entry  aku sebelum2 nie adekan aku cite psl trip g PERAK
haaaa alhamdullilah JADI!! haha ^.^
even cik abg aku tu xdpt cuti so mmg xdpt nk dating slalu la kan tp thank q la sanggup amek n anat dr stesen bas BAGAN SERAI TU
cyg kau oke:)

oke2 kitowg sampai rumah aku td dlm kul 5 
haaa nk cite satu story yg sememang nye menyakit kan hati
boleh plak kat bas tu aku n husna xde seat!!
hello cmne kowg arrange  nie?? mcm xbetol je..kalo dekat oke fine xde ar aku nk bebel sgt cmnie
tp alor gajah - s.alam kot jauh oke
sakit "buntut" tau menahan
lenkali kalo jd agy mmg tobat aku nk blek nek bas
haha^.^

k lah mls nk pot pet pnjg2 nk sambung tgk ngankung sian aja tgk sowg2 even ecah n una pown ade tp duk layan lappy je ape cite:)
haha
doa kan trip  kitwg ke perak selamat n kitowg dpt luang kan mase bersame dgn hepi sehepi hapi nye
yabedabedu~~~~~

No comments:

Post a Comment