Sunday, October 30, 2011

kene tagged :)

amboi amboi amboi sape la gerangan yg meng'tagged' aku nie
haha mcm tau2 je aku xde bende nk post
tp cm xcaye je kene tagged oleh erin haha^.^ for your infomation aku nie mmg suke sgt stalker bloq sape2 je la..
then arini bukak2 je bloq ape yg aku cr is new2 entry dr all de bloggers
so frst2 skali 
yes!! beloq miss erin.tu ha yg warne kuning2 tu
hehe^.^
so aku pown bace la dr atas smpi bwh
tup2 dyer tagged aku lak hehe cm xcaye je kan..yuhuuuuu ^.^
kau ade???xde kann
so dgn berbesar hati aku perlulah jawab beberapa soalan yg diberikan oleh beliau kan

de answer is ^-^

^-^ ape yg awak paling suke buat 
dlm hidup aku ,aku paling suke g shopping even xdpt shopping just window shopping pown dah boleh wat aku bahagia utk beberapa bulan

^-^ bila tgh sedih selalunye buat ape?
aku biasenye kalo sedih mmg aku akan nangis je xkire la kat mane pown tp if ade owg maybe aku pendam dulu then bile dah alone baru nangis puas2 smpi lebam mate :)

^-^ cita2 yg xmungkin jd kenyataan? apa yg korang minat nk jd tp bila pikir2 balik,xmungkin dpt
dulu aku ade mcm2 cite2 smpai aku pown xtau nk jd ape.tp cita2 yg xmungkin jd kenyataan aku rase AKAUNTAN haha sbb ape ek?? sbb aku rase kalo nk stdy bidang akauntansi mcm xtercapai akal ku je.mcm susah sgt je (xcube lg dah ckp susah)

^-^ kampung kamu dkt mane?
memandangkan aku hanye ade atok belah mak so kg aku dkt kajang ajooo..tp bg aku kampong pojaan hati aku is PERAK even kat sane xde nenek n atok tp still ade makck aku kat sane n kat situ jgak la aku dpt jumpe sedara kesygan aku dunia akhrat :) cewaaahh 

^-^ kalo berpluang g masa hadapan,ape yg kowg nk tgk??
kalo ade peluang...aku nk sgt tgk dgn sape aku kawen?? bile aku kawen?? bahagia x?? haha:)

^-^ suke makan masakan ape?
aku nie sume jenis leh makan cume seafood je sbb alahan.so aku nie boleh sgt la kalo kowg nk bwk g blanje oke

^-^ ape prasaan kamu bile ade owg ckp kamu cantik,cute,hensem?
oleh sbb aku nie pemalu so aku akan try sedaya upaya sorok kan "happy nk mampos" aku tu tp if owg2 yg aku kenal yg ckp camtu haha ape lg "terima kasih daun keladi la" jwb nye

^-^ apa makne BFF bg kamu? n sape?
BFF bg aku kawan yg selalu ade waktu susah n senang .bak kate owg kawan waktu senang belambak tp kawan waktu susah hanya seco'et je.so yg seco'et tu la BFF.for me my bff is FAATIHAH, HAJAR,ECAH,HUSNA

^-^ape harta/barang yg paling kowg sayang
aku sayang ape jua bende yg diberi oleh FAMILY ,BFF n CIK ABG xkire la sebesar ape pown..n bende yg paling dan terpaling aku syg is anything yg ade kene mengene ngn KERO KERO

^-^ tempat /pemandangan yg paling kowg suke
aku suke tempat2 yg berkaitan dgn air xkire la kalo hanya water park sbb aku suke sgt maen air n tempat yg akan buat aku tenang n hilang tension is pantai,pulau,air terjun

^-^ harapan masa depan
buat mase sekarang harapan aku just nk habiskan diploma dgn sgt cemerlang n smbung degree dlm bidang yg aku suke n nk dpt kerja yg gaji masyukk 

haaa tamat sudah la menjwb soalan2 miss erin
sumenye ade 11 soalan .tgk soalan cm skit je tp bile dah jwb rase cm "amboiii byk nye"
so aku rase aku pown nk gak lak tagged kowg gak lah bole x?? kalo xboleh jgn jwb! tacing~~~

soalan tok kowg :)
1.antara BFF n BF/GF sape yg kowg prefer? y?
2.kalo dbagi peluang putar balek mase ape perkara yg kowg nk ubah?
3.ape pandangan kowg tentang FRST LOVE? msih ade syg lg ke kat frst love?
4.kalo diberi pilihan utk kowg g bercuti..nak g mane?
5.sape BFF kowg? nape kowg rase dyer bff kowg?
6.ape yg kowg nk sgt tp xdpt2?
7.kalo kene marah dgn mak ayah ape kowg buat?
8.kalo diberi pilihan nk pilih lelaki..yg mcm mane kowg nk?
9.kalo owg kritik pakaian kowg ape kowg rase?
10.kowg rapat ngn mak o ayah? kenapa?

hehe^.^ lame gak la aku pkir ape soalan la aku nk tye kowg nie
haaa 10 soalan ckup la kot
so dgn berbesar hati aku nk umum kan antara owg yg akan aku tagged


erkk cukup la kot..xtau nk tag sape dah

huhu slamat menjawab 




2 comments:

  1. ira, thanks for your answers :)) hehe. good luck for our result this friday k!

    ReplyDelete