Tuesday, October 4, 2011

hurm

YA ALLAH
seramnye bace ade 1 FB nie
nk bace ayat2 dyer pown xbrani
takot tersebut yg xsepatutnye lak
muke subhanallah lawa sgt tp xsure tol ke tu owner FB tu sbb cm xcaye je ade makhluk cmtu kat dunia nie
belum penah aku tgk dgn mate kepale aku sendri la owg yg kutuk ISLAM ,ALLAH, NABI kite cmtu sekali
lagi2 sejenis je ngn aku
maluuuuu nk ngaku same jenis

urmm xtau la nk ckp cmne agy
mule2 aku tgk oke fine mls la layan
tp bile makin ramai lak yg share2 kat FB terdetik gak nk bace
n DUP DAP DUP DAP jantung bile bace
rase cm nk terkeluar

nmpk sgt la kiamat nk dkt
TAKUT`````~~~

alaaaaa mls lah nk ckp lebih2 apekate kowg tgk sendri lah FB dyer
"jasmine slalu hepi"
erkk xpe ke yek aku post name dyer
takot kene saman la plak
hehe ^.^
bye

No comments:

Post a Comment