Monday, October 17, 2011

high school

alhamdulillah besau sudah anak aku sowg nie
boleh dikira "anak dara" tau!!

memandang kan adlynn dah sekolah menengah so style rambut dyer pown kene lah diubah sebb??
mase hary frst daftar kan dyer nie dah kene tgor dgn "ckgu disiplin" oke fine malam tu jugak kami g SALON ptong rambut adlyn nie

erkk comel gile kan
oke ini la rambut idaman mummy dyer
OMG bile nk wat rambut cmnie kan
rindu lak zaman tadika2
nie je la style budak2 yg pling famous zaman tu
huaaaaa xmo lah dikenang kan lagi

oke bai <3

No comments:

Post a Comment